Hållbarhet och smak

För att säkerställa att du får den färskaste och mest smakrika fisken, levererar vi all vår fisk vakuumförpackad. Här är varför detta är fördelaktigt:

Fördelar med vakuumförpackning:

  • Längre hållbarhet: Vakuumförpackning tar bort syre från förpackningen, vilket drastiskt förlänger fiskens hållbarhet både i kylen och frysen. Vår vakuumförpackade fisk håller upp till 7 dagar i kylen och upp till två år i frysen.
  • Bevarad färskhet och smak: Genom att förhindra kontakt med luft, bibehåller vakuumförpackningen fiskens naturliga smak och textur. Detta innebär att du får en produkt som smakar som om den vore nyfångad.
  • Hygien och säkerhet: Vakuumförpackning skyddar fisken från bakterier och andra föroreningar. Detta säkerställer att din fisk är säker att äta och av högsta kvalitet.
  • Enkel förvaring: Vakuumförpackad fisk är kompakt och tar mindre plats i din kyl eller frys, vilket gör den lätt att förvara och organisera.
  • Minimerat svinn: Med vakuumförpackning kan du använda precis den mängd fisk du behöver, vilket minskar matsvinn och sparar pengar.

    Beställ färsk fisk och upplev skillnaden själv!

    Vill du uppleva skillnaden med vår färska fisk? Upptäck vårt breda utbud av färsk fisk och skaldjur som levereras direkt till din dörr med bevarad färskhet och smak.