fisk_245929_8304ed88-fc59-48d7-b873-8479c889f9e7

Välj din låda

Välj hur ofta vi ska komma med din låda och dina favoritdetaljer. Hoppa över leveranser, pausa dina leveranser eller avbryt din prenumeration när du vill.

DSC_0055Copy

Vi levererar lådan hem till dig

Vi levererar lådan, fraktfritt, i vår kylbil. Inga problem om du inte är hemma och kan ta emot lådan, vi lämnar då lådan utanför din dörr med kylklampar i.
Fiskratt

Njut av fisken

Fisken kommer färsk i vakuumförpackning i överkomliga vikter. Vikterna är anpassade så att du enkelt kan laga en middag av en detalj, till exempel gösfilé ca 600 g. Du behöver inte oroa dig över att göra plats i kylen eller frysen. Våra färska fiskdetaljer håller ca 9 dagar i kylen och rökt fisk ca 2-3 veckor.
White Alarm Clock

Vi hör av oss

Vi skickar alltid ett påminnelsemejl en vecka innan varje leverans. På så sätt behöver du inte hålla koll på när nästa låda kommer och samtidigt bir det enkelt att styra leveranserna.

Varför Fjäll & Fena?

 • För dig är det enkelt, för miljön är det värdefullt.

  Våra vikter är noggrant utformade för att förenkla matlagningen hemma hos dig samtidigt som de maximerar varje fisks potential.
 • Abborre. Bergtunga. Rödtunga. Rödspätta.

  Du har över 25 fiskdetaljer att välja mellan. Färsk fisk du inte bara hittar runt hörnet i butiken. Såklart har vi lax, torsk och röding också.
 • Vi är din bro till svenska småskaliga mathantverkare.

  Småskaliga mathantverkare med passion för sitt hantverk levererar rökt fisk till oss – en prisvinnande delikatess från SM-mathantverk som du inte hittar i butikens kyl.
 • På ditt sätt. I din takt. Var du än är (inom Stockholm).

  Byt innehåll i varje låda eller behåll samma, hoppar över eller pausa? Inga problem, du bestämmer allt.
 • Vi sköter logistiken. Du njuter av smaken.

  Vi gillar att hålla det enkelt. 10 dagar innan din leverans skickar vi ett mejl. Ändra innehåll, pausa eller skjut på leveransen – allt går att göra via ditt konto.
 • Mindre matsvinn, mer matglädje.

  Vi jobbar aktivt med att utesluta matsvinn! Vi beställer bara det du har valt, så ingen fisk eller skaldjur går till spillo när datumet går ut.

Våra kunder säger

Mycket god fisk fint förpackad vi behövde inte stoppa något i frysen lagom stora bitar av varje sort det gick åt inom bäst före datum Toppenfin service vi är mycket nöjda

Lisbeth O.

Rekommenderar Fisklådan

Otroligt bra kvalitet och bra möjlighet till att blanda olika fiskar. Behövde frysa in en del men lika gott när det blir upptinat och tillagat.👍

Peå Å.

Rekommenderar Fisklådan

Verkligen toppkvalitet på fisken. Aldrig ätit godare faktiskt 😊👏🏻 Så smidigt att den kommer hem till dörren också. Högsta betyg av mig!

LISA B.

Rekommenderar Fisklådan

Perfekt för familjen!

Malin R.

Rekommenderar Fisklådan

1 av 2